schipper mag ik overvaren

Ship Delivery

Scandinavië

U wilt varen in de kustgebieden van Denemarken, Noorwegen en Zweden en beschikt over een vakantieperiode van 3 weken. In de praktijk brengt u het overgrote deel van uw tijd door met varen naar- en van het gewenste gebied en blijft er minimaal tijd over om in het gebied zelf rond te varen.

Start bijvoorbeeld uw vakantie in Göteborg en verken het fantastische scherengebied in noordelijke richting, vaar tussen scheren en land of buitenom op het Skagerak, overnacht in natuurlijke rotshaventjes, doe de boodschappen in de mooie stadjes driect aan het vaarwater, bezoek het zeilmekka Marstrand en geniet van het gemiddeld zeer goede weer met veel zonuren en goede windzekerheid.

Start bijvoorbeeld uw vakantie in Kiel en verken in enkele weken de vaargebieden van Denemarken in de Oostzee met talloze vaarronden en routes, leuke dorpen- en steden aan het water met goede Marina’s en voorzieningen, restaurantjes, hemelsblauw schoon water en  geniet van het gemiddeld zeer goede weer met veel zonuren en matige wind.

Engelse Oostkust
Beschut varen onder hoger wal langs de engelse oostkust en verken de diverse inlandse Rivers van Ramsgate in het zuiden tot Inverness in het noorden. Vaar stroomopwaarts over de diverse rivers, zoals bijvoorbeeld “the river Crouch, -Orwell, -Deben of -Humber, en geniet van de prachtige oevers en de engelse watersportbeleving,  overnachten in een dock in de stad of aan een mooring op de rivier en bezoek mooie oude steden.
Wilt u zich geen zorgen over heen- en of terugreis, gebruik uw tijd optimaal en laat SchippermagikOvervaren uw schip naar de door u gekozen plek van start en/of finish halen of brengen.

Informeer naar Groot Brittanie, Caledonisch kanaal als combinatie met West- of Oostkust, Groot Brittanie Zuidkust Isle off White, Landsend, Scilly Islands of Zeeland, Belgie, Bretagne  combinatie Kanaaleilanden Alderny, Guernsey en Jersey….

2 Reacties

 1. Jel 2 januari 2019

  Hoi, wij hebben een Pieter beeldsnijder 42, ketch. Wat zijn de kosten om deze naar Gotenburg te varen en terug? Wij willen 3 weken varen in zweden met ons gezin.

  • Kees van Koersveld 30 januari 2019

   Beste Jel,

   Excuus voor deze late reactie, maar was onderweg met een andere delivery.

   Enkele reis Göteborg komt op 1095 euro + een vliegticket.
   Belangrijk zijn een oa een goed werkende stuurautomaat en een betrouwbare motor.
   Als u van onze diensten gebruik verneem ik graag zo spoedig mogelijk om welke periode het gaat in verband met de planning.

   Ik hoor graag van u.

   met vriendelijk groet,

   Kees van Koersveld
   smio.shipdelivery@gmail.com
   +31 651 209 588

Laat een reactie achter

© 2023 schipper mag ik overvaren

Thema door Anders Norén